Izrael

Körutazás Izraelben 

2023. október 19– október 26 (7 éjszaka /8 nap)

Részvételi díj 1450.- USD/fő-től

Ellátás félpanziós ellátás (reggeli és vacsora)

Repülőjegy 165.000.-Ft/fő

Idegenvezető a TSTours Utazási Iroda több éves tapasztalattal rendelkező, Izraelben élő idegenvezetője, tökéletes magyar, héber, angol tudással

Utazás az El Al izraeli légitársaság menetrend szerinti közvetlen repülőjárataival Budapest - Tel Aviv - Budapest útvonalon, a kirándulások alatt légkondicionált autóbusszal

Szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas szobákban

Létszám minimum 30 

Részvételi díj tartalmazza: szállás, félpanziós ellátással, a meghirdetett programok belépőit, autóbusz, magyar idegenvezetés, borravaló.

Nem tartalmazza:repülőjegy 165.000Ft/fő (feladható poggyász, illetékek) , storno- és utasbiztosítás!

Árainkat 360 Ft/ 1 USD árfolyamig tudjuk tartani.

Részletes program:

1.nap: 

Találkozás a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren a menetrend függvényében. Elutazás Budapestről 10:20-kor Tel-Avivba, majd érkezés után induluk Izrael egyik legszebb városába,Haifára, ahol megnézzük a Bahai kert felső teraszait.

Szállás, vacsora: Kibutz Mizra

2.nap: 

Reggeli után Názáretbe utazunk és meglátogatjuk az Angyali Üdvözlet Templomát, Mária kútját (Mise lehetőség). Kánába utazunk és megtekintjük a Kánai mennyegző templomát. Délután meglátjuk Betshearim-ot.

Szállás,vacsora: Kibtz Mizra.

3.nap:

 "Jézus nyomában"- barangolás a Genezáreti-tó partján fekvő szent helyekhez: Yardenti keresztelő hely, majd Tiberiason keresztül Mária Magdolna születési helyének érintésével a Boldog mondások hegyére, majd Tabghába, a kenyér-és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk. Utunkat Capernaumba folytatjuk, ellátogatunk a régi zsinagógához és Péter házához. Majd egy csendes órát töltünk el a csodálatos Genezáreti tavon.

Szállás, vacsora: Kibutz Mizra

4. nap: A Golán fennsíkon a Béke kilátóból megtekintjük a csodálatos kilátást. Majd a Bentál hegyről átnézünk Sziriába, végül Ceasera Philippibe látogatunk ahol Szent Péter megkapta a Menyország kulcsát.

Vacsora és szállás: Kibutz Mizra.

5. nap:

Reggeli után kirándulásunkat a Júdeai sivatagon át a Holt-tengerhez folytatjuk. Útküzben megtekintjük Casser El Yehuot- az eredeti keresztelő helyet, majd megállunk a Masada erődnél, délután fürdőzés a Holt-tengerben.

Vacsora és szállás: Tel Aviv

6. nap: Reggeli után Jeruzsálembe utazunk és megkezdjük a Szent Város megismerését az óváros felfedezésével: az, Sion- hegy: az Elszenderülés Temploma, Utolsó Vacsora terme, Dávid sírja. Délután Betlehembe látogatunk, ahol a születés templomát tekintjük meg. Napunk végén a Mehame Yehuda piacon lesz lehetőségünk vásárolni.

Vacsora és szállás: Tel Aviv

7. nap:

Reggeli után vasárnapi Szent Mise, majd folytatjuk a Szent Város megismerését az Olajfák hegyén Jeruzsálem legszebb kilátójánál, majd a Dominus Flevit Temploma, a Próféták Ösvénye, a Nemzetek Temploma Getshmani kert következik. Oroszlános kapun keresztül megyünk be az Óvárosba, végig járjuk a Via Dolorosát, megtekintjük a Szent Sír Templomot majd a Siratófalat.

Vacsora és szállás: Tel Aviv

8. nap:

Reggeli után Jaffó Óvárosának felfedezése, majd transzfer a Ben Gurion repülőtérre, hazaérkezés menetrend függvényében Budapestre

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

AJÁNLATKÉRÉS

Az utazásszervező a TS Tours